De Brink

Kent u de Co Packing mogelijkheden die de De Brink u kan bieden?

Zowel het stuks verpakken als het bulk verpakken zijn bij ons in goede handen. Grote of kleine volumes, in combinatie met snelle levertijden, daar ligt onze kracht. Altijd efficiënt, zodat u een flinke kostenbesparing kunt realiseren.

  • Speciale actieverpakkingen (met of zonder premium), het ompakken van bulk- naar consumentenverpakking, assortimentsverpakkingen.
  • Displays opbouwen, handmatig, of computergestuurd plakken, afvullen en verzenden.
  • (her)Labelen, etiketteren, coderen van allerlei artikelen, machinaal, alsmede handmatig.
  • Monteren, assembleren, omkatten, afvullen, lijmen of testen van producten.
  • Grote diversiteit in machinale en handmatige verpakkingsmogelijkheden.

Kortom het monteren, vullen en inpakken van alle denkbare verpakkingen, doen wij graag voor u. Snel en betrouwbaar, naar uw kwaliteitsmaatstaven. Uiteraard staan de HACCP normen bij nagenoeg elke verwerking centraal. Voor u een geruststellende gedachte.


Opslag, warehousing en capaciteit
DE BRINK Co Packing heeft dankzij de 10.000 m2 bedrijfsruimte alle ruimte om eens lekker uit te pakken. Met meer dan 8.500 palletplaatsen aan opslagcapaciteit en 2.500 m2 aan productieruimte, zullen wij niet snel om ruimte verlegen zitten. Al onze opslag- en productieruimtes zijn optimaal beveiligd met camerasystemen, waardoor elke onregelmatigheid snel opgemerkt wordt.

Transport
Transport verzorgen we met eigen vervoer of vaste vervoerders. Alle mogelijke vormen van transport worden met zorgvuldig geselecteerde transporteurs geregeld. Ook rolly- en dollytransporten kennen wij als geen ander. Indien gewenst kan binnen 12 uur op de plaats van bestemming geleverd worden.

Besparing in combinatie & kwaliteit = uw voordeel
DE BRINK Co Packing neemt u graag alle zorg uit handen. Een vertrouwd partner, die weet waarmee ze dagelijks bezig is en die weet welke valkuilen er kunnen optreden in de complete keten. Door met één aanspreekpartner te werken die het gehele traject uitvoert, en geen consessies doet aan kwaliteit, bespaart u aanzienlijk op de totale uitvoering van de keten.


Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 -12.30 t/m 13.00 -17.00
Adres:

Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland

Contact:

Telefoon Nummer: +31(0)53 430 55 15
Email: info@brinkmail.nl
Website: