Terug
Artikel nr. NET50500

Wikkelnet netfolie handrollen 500mtr

Op voorraad

Levertijd normaliter binnen 1-3 werkdagen, maar gezien de huidige marktomstandigheden en moeilijke verkrijgbaarheid van grondstoffen kan er soms ook een langere levertijd zijn die we na orderontvangst exact zullen bevestigen.

Wikkelnet of netfolie is een veelgebruikt materiaal om lichte producten op een pallet te zekeren voor een veilig transport. 500m per rol. Afname per pallet met 288 rol.
Prijs per rol

  • Snelle levering in NL en BE
 7,91

  7,91

totaalprijs
€7.91

Omschrijving

Wikkelnet of wel netfolie is een veelgebruikt ldpe-materiaal om lichte producten op een pallet te zekeren voor een veilig transport. Naast pallets zijn ook bloemenkarren / plantenkarren geschikt om in te wikkelen met dit verrassend sterke wikkelnet of wel netfolie. Ook hardhout en lichte zakverpakkingen worden vaak in wikkelnet op een pallet getransporteerd. Met name in de Horti-sector is wikkelnet bijzonder populair (evenals onze andere gatenfolies).
Deze open folie zorgt voor een maximale ventilatie. Voor bloemen en planten blijft het mogelijk om te bewateren gedurende het transport of opslag.
Daarnaast creëer je voor de ontvanger van de zending veel minder folieafval in vergelijking met dichte folies. In die zin is het dus duurzamer. Natuurlijk is het gewoon 100% recyclebaar via de plastic-afvalstroom.

Ook leverbaar als grote rollen (machinerollen) wikkelnet voor palletwikkelmachines.

Specificaties

Lengte

500 mtr

Breedte

50 cm

Gewicht

1860 g

Kleur

transparant

Materiaal

LDPE

Kern

50 mm

Aantal per pallet

288 rol

    Prijsaanvraag