Wegro Verpakkingen

Verpakkingen,draagtassen en papieren zakken
Wegro Verpakkingen is leverancier van traditionele verpakkingen en luxe inpakmaterialen. Van kartonnages tot disposables, met o.a. hygiene producten (HACCP). Daarnaast leveren wij ook bedrukte draagtasssen en papieren zakken voor de food en non-food sector.
Uw verpakking bestellingen brengen wij bij u op het bedrijf! Wegro Verpakkingen beschikt over een eigen bezorgdienst. Of het nu gaat om draagtassen, papieren zakken of ander inpakmateriaal.
Wegro Verpakkingen, opgericht in 1948, is inmiddels een gerenommeerd bedrijf in verpakkingen,draagtassen en papieren tassen. Waren het in 1948 nog hoofdzakelijk papieren zakken die per kilo verkocht werden, anno 2003 is het assortiment aan verpakkingsmaterialen bijzonder uitgebreid. Van papieren- of plastic draagtassen tot rollen luxe inpak- en cadeaupapier en bindmaterialen. En van disposables voor instellingen en horecabedrijven tot kartonnages voor de industrie en detailhandel.
Onze klanteservice staat garant voor een persoonlijke benadering en adviseren u vakkundig over de verpakkingen die bij u in het bedrijf van pas komen. Advies op maat dus!
Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze productie van inpak- en verpakkingsmateriaal, neem dan gerust contact op met ons. U kunt onze showroom in Bergen op Zoom bezoeken of stuur een e-mail met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Openingstijden: Zondag gesloten. Maandag van 12:30 tot 17:00 open di t/m vr: 08:30 - 17:00uur open Zaterdag van 09:00 tot 12:30 open
Adres:

Wouwsestraatweg 58
3844 CG Bergen op Zoom
Nederland

Contact:

Telefoon Nummer: 0164 - 23 42 03
Email: info@wegro-verpakkingen.nl
Website: